/   /   /   /   /  Борошно рисове. натуральний інгредієнт для м’ясних...
Продам / купить
Борошно рисове. натуральний інгредієнт для м’ясних виробів, Киев
Борошно рисове. натуральний інгредієнт для м’ясних виробів
Продам / купить

Борошно рисове. натуральний інгредієнт для м’ясних виробів, Киев

Регион: вся Украина, г. Киев  (Ул. Жмеренская 5)
Обновлено:
Нині споживачі віддають перевагу виробам, що не містять генно-модифікованих продуктів. Як свідчать наукові дослідження, ці продукти небезпечні для здоров’я людини. Тому низка наукових закладів рекомендують виробникам відмовитись від їх застосування, і використовувати лише екологічно чисті та функціональні продукти. Наприклад, у виробництві м’ясних виробів рекомендується застосовувати рисове борошно, яке є натуральним продуктом і джерелом повноцінного рослинного білка.
Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції:
- зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6;
- при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини;
- утворює стійкі гелі. (//www.ukrboard.com.ua)
Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки.
Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів.
Таким чином, завдяки властивостям рисового борошна можна виготовити різноманітний асортимент ковбасних виробів, сосисок, паштетів, м’ясних консервів, а також його доцільно використовувати як наповнювач м’ясного і рибного фаршу, як панірування і кляр.
Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ
компанія «Еко-Фудз»
 
Компания, контакты
Агроснаб. ООО (ТМ. Фiльварок)  /  отзывы, инфо.
Телефон: +38(xxxxxx показать
Предоплата или супервыгодная цена? Обязательно ознакомтесь!
Skype: ometsinski
http://www.agrosnab-kiev.zakupka.com
Дополнительно
ID объявления: #1313014 (добавлено зарегистрированным пользователем, дата регистрации: 05-01-2017)
Добавлено / Обновлено: 16-08-2019 09:45   (актуально, до: 15-08-2020)
Постоянный адрес объявления: 
Показов / просмотров за сегодня: ?, всего: ?
 
Похожие объявления
Среди них есть много интересных...
Зефир натуральный 20
Киев
10-08-2019
ru
/ru/
0