Вітрини холодильні КУБ, виносний холод та вбудовані агрегати. Нові та б/в. Гастрономічні та кондитерські. Колір за бажанням замовника. Б/в повна регенерація.
Для зберігання продуктів, що не піддаються заморожуванню – таких, як ковбасні вироби, молочна продукція, яйця, сири та салати, необхідний середньотемпературний холодильник (від 0 до +6 градусів). Для короткочасного зберігання заморожених продуктів використовують моделі, температурний режим яких знаходиться в діапазоні від 0 до -7 градусів. Низькотемпературні холодильні вітринидля магазину дозволяють охолодити продукти до -18 градусів - вони можуть використовуватися для тривалого зберігання заморожених продуктів.
Кондитерські вироби краще розміщувати у спеціально призначених для цих цілей вітринах, що дозволяють з усіх боків продемонструвати товар покупцю. Ще один аргумент на користь купівлі спеціального обладнання для солодощів полягає в тому, що це дозволяє підтримувати необхідний для кондитерських виробів рівень вологості.