/  Доска объявлений Киева  /  Сельское хозяйство  /  Зерновые  /  Рожь  /  Зерно Жита Органічного для Пророщування, 1кг...
 /  Киев  /  ... / ... / Рожь
Продам / купить
Зерно Жита Органічного для Пророщування, 1кг, сертифіковане, Киев
Продам / купить

Зерно Жита Органічного для Пророщування, 1кг, сертифіковане, Киев

Регион: вся Украина, г. Киев   (Ул. Набережно-Лугова, 12)
Архивное объявление
Найти похожие
 
Призначення зерна: Продовольче зерно
Кількість: 30 тонн
 
Жито є другою важливою після пшениці культурою. Продовольча цінність його визначається значним вмістом білків, багатих на незамінні для людей амінокислоти, особливо на лізин, аргінін, великої кількості легко засвоюваних вуглеводів, а також дуже важливих вітамінів (А, В1 В2, В3, В6, РР, С).

Проростки жита не тільки приємніше на смак, але і більш поживні, ніж пшеничні. А на початку цього століття було офіційно доведено, що вони ще й корисніше.  Це не просто їжа, а справжня біологічно активна добавка, проте ця сама добавка ще і смачна.

Наше жито сертифіковано Органік Стандарт UA-BIO-108 відповідно до Стандарту, що еквівалентний   Постановам  ЄС №834/2007, 889/2008.

БЕЗ ГМО.

Якість відповідно до ДСТУ 4522:2006 «Жито. Технічні умови».

Склад: 100% зерно жита органічного землеробства.

Поживна (харчова цінність) на 100 g(г) продукту:

білки - 9,1 g(г), 
жири - 2,2 g(г),
вуглеводи - 58,0 g (г) (//www.ukrboard.com.ua)
Енергетична цінність (калорійність) на 100g(г) продукту: 287 kcal (ккал).

Як проростити зерно жита

1. Залити зерна водою, вилучити зерна, що спливли: вони не дадуть паростків;

2. Ретельно промити зерна холодною водою та потім замочити їх у холодній воді на 8–10 годин;

3. Після замочування знову декілька разів промити зерна до тих пір, поки вода не стане чистою;

4. Залити зерна водою так, щоб вода злегка покривала їх;

5. Промити  зерна під проточною водою 3-4 рази на добу і повністю змінити воду на чисту;

6. При появі паростків від 1–2 мм — зерна готові до вживання.

Зерна жита добре проростають у світлому теплому місці.  Вночі пророщування йде інтенсивніше.

Паростки жита слід використовувати тільки у свіжому вигляді. Залишок зберігають в домашньому холодильнику, але не більше, ніж 2-3 дні.
Дополнительно
ID объявления: #2819483 (добавлено зарегистрированным пользователем)
Постоянный адрес объявления: 
Показов / просмотров за сегодня: ?, всего: ?
 
Похожие свежие объявления
Среди них есть много интересных...
ru
/ru/
0