Plantonit Мідь Cu* – рідке добриво для системної профілактики та покращення доступності
азоту. Впливає на збільшення вмісту білка та цукру в зерні, покращує врожайність, підвищує
стійкість до ураження хворобами та вилягання. Сприяє їх морозо-, жаро- та посухостійкості.
Чутливі до нестачі міді: овес, ячмінь, пшениця; вельми чутливі: просо, соняшник, горох, буряк, овочеві культури, льон, лугові, бобові та злакові трави; менш чутливі: жито, кукурудза, гречка, картопля.
Дія і вплив добрива:
• підсилює засвоєння азоту
• покращення водного обміну
• забезпечує високий урожай
• входить до складу білків і ферментів
• бере участь у фотосинтезі та утворенні ферментів
• посилення стійкості рослин до грибкових та бактеріальних хвороб (//www.ukrboard.com.ua)
Хімічний склад:
- Гумінові та фульвові кислоти 3 %
- Амінокислоти 2 г/л
- Фітогормони 2 г/л
- Бетаїн 1000 ррm/л
- Хітозан 100 ррm/л
- ПАР 3%
- N 60 г/л
- *MgO 5 г/л
- SO3 15 г/л
- *Cu 90 г/л
*Елемент в хелатній формі EDTA
Препаративна форма - Концентрат суспензії
Тарна одиниця: 10л, 20л.