Їжовик жовтий
Харчова цінність (//www.ukrboard.com.ua)
У 100 грамах їжовика жовтого дуже багато заліза (292% від добової норми) і марганцю (1,105% від норми), дуже багато магнію (65%), кальцію (60%) і цинку (60%) і з високим вмістом білка (близько35%), гриби мають протизапальні та антибактеріальні властивості. Це робить їх одним з найбільш поживних грибів і безцінним джерелом заліза для тих, хто не включає м'ясо в свій раціон (вегани, вегетаріанці). За допомогою цієї комбінації поживних речовин їжовики допоможуть тілу зміцнити кістки, регулювати правильне згортання крові і нервові функції, накопичувати енергію і клітинні білки, боротися з вірусами і навіть посилювати роботу гормонів.
Ціна за 100грам.