/  Доска объявлений Киева  /  Недвижимость  /  Квартиры  /  2-комнатные  /  Продаж 2-к квартира Київ, Святошинський, 89990 $
 /  Киев  /  ... / ... / 2-комнатные
Продам / купить
Продаж 2-к квартира Київ, Святошинський, 89990 $, Киев
Продам / купить

Продаж 2-к квартира Київ, Святошинський, 89990 $, Киев

Регион: вся Украина, г. Киев   (Верховинна вул., 37)
Без комісії!

Продається простора двокімнатна квартира з ідеальним ремонтом, створена для теплого і затишного проживання вашої родини. Відмінно підходить для молодих батьків з маленькою дитиною!

Ця перлина знаходиться за адресою вул. Верховинна, 37, лише за 10 хвилин ходьби від метро Житомирська. Ваш будинок розташований на 19 поверсі, пропонуючи приголомшливий вид на місто. Усередині на вас чекають простора спальня площею 21 м2, затишна ванна кімната 4 м2 і світла кухня-вітальня, що створює ідеальний простір для сімейних зустрічей і веселих ігор із вашим малюком.

Квартира повністю обладнана всім необхідним для вашого комфорту. У спальні встановлено телевізор і кондиціонер, а на кухні на вас чекають холодильник і духова піч. У ванній кімнаті встановлено бойлер, а також є пральна машина. (//www.ukrboard.com.ua)

Оточена різноманітною інфраструктурою, ця квартира стане вашим зручним і комфортним будинком. Поруч з будинком знаходиться безліч невеликих магазинів, три великих супермаркети (Novus, FoodPod і АТБ), спортивний зал Гранд Спорт, аптеки, школа і дошкільні установи. Міська лікарня знаходиться в межах досяжності.

А для приємних прогулянок і відпочинку вам доступні парки: Верховинний, ім. Михайла Котельникова. Михайла Котельникова, сквер Львівських художників. Поруч також розташовані різноманітні ресторани, кафе і салони, щоб ви могли повноцінно насолоджуватися своїм вільним часом.

Не пропустіть можливість створити сімейні спогади в цьому прекрасному будинку! Телефонуйте просто зараз, щоб дізнатися більше та організувати перегляд цієї унікальної квартири.
площа: 81/15 м2, поверх: 19/25
Дополнительно
ID объявления: #3093836 (добавлено зарегистрированным пользователем)
Постоянный адрес объявления: 
Показов / просмотров за сегодня: ?, всего: ?
 
Похожие свежие объявления
Среди них есть много интересных...
ru
/ru/
0