Машина STvega Pork Rem H300/H435/H500/H620/HA520/HA620 призначена для зняття шкури з м'яса свинини. Серія Н - напівавтоматичні машини, серія НА - повністю автоматичні машини. Усі моделі цієї серії мають компактну конструкцію, практичні та безпечні, зручні в обслуговуванні та очищенні.
Дане обладнання призначене для використання самостійно або у складі виробничих ліній у харчовій та переробній промисловості.
Переваги обладнання:
- Машина має водонепроникну конструкцію, легко миється та очищується.
- Ріжучий ніж вирізняється гостротою, довговічністю і гарною якістю різу.
- Робочі вали завдяки своїй рифленій структурі надійно захоплюють і фіксують продукт.
- Машина виготовлена з твердої легованої сталі, тому довговічна у використанні.
- Компактні розміри та простота у використанні.
- Різні машини під різну продуктивність і бюджет.
ПРИНЦИП РОБОТИ
Для автоматичних моделей НА520 і НА620
(//www.ukrboard.com.ua)
Нарізаний і підготовлений шматок свинини встановлюється оператором шкурою вниз на конвеєрну стрічку. Конвеєрна стрічка подає продукт на рифлені вали, верхній ролик притискає продукт, нижній вал завдяки рифленій структурі міцно захоплює продукт і проштовхує вперед, у цей час ріжучий ніж зрізає шкуру з м'яса. Зрізана шкура потрапляє в тару для відходів, а м'ясо по конвеєру потрапляє в тару для готової продукції.
Для напівавтоматичних моделей Н300, Н435, Н500 і Н620
Відсутній конвеєр, оператор встановлює нарізаний і підготовлений шматок свинини шкурою донизу,
притискає його та вручну проводить продукт через обертовий вал і ріжучий ніж по робочій поверхні машини.
Переходьте на наші канали для перегляду цікавих відео оглядів по роботі обладнання:
https://t.me/vega_st_ua
https://www.youtube.com/@ST_vega
https://www.instagram.com/st_vega_ - інстаграм сторінка
https://www.tiktok.com/@stvega - наш тік ток
https://t.me/vega_st_ua - телеграм канал
https://www.facebook.com/stvega1 - фейсбук