/  Доска объявлений Киева  /  Недвижимость  /  Квартиры  /  3-комнатные  /  Продаж 3-к квартира Київ, Печерський, 175000 $
 /  Киев  /  ... / ... / 3-комнатные
Продам / купить
Продаж 3-к квартира Київ, Печерський, 175000 $, Киев
Продам / купить

Продаж 3-к квартира Київ, Печерський, 175000 $, Киев

Регион: вся Украина, г. Киев   (Генерала Алмазова вул., 18/7)
Ласкаво запрошуємо до житла мрії в престижному ЖК Гвардійський, що представляє собою втілення сучасного комфорту та елегантності. Розташований лише за кілька хвилин ходьби від станції метро Печерська, цей чарівний комплекс пропонує неперевершену зручність та стиль.
Будинок, зведений за сучасними стандартами, вражає своєю архітектурою та якістю будівельних матеріалів. Монолітно-цегляна конструкція з зовнішнім утепленням і вентильованим фасадом гармонійно вписується в міський пейзаж, надаючи будинку естетичний шарм.
У будинку доступний 5-рівневий підземний паркінг, що забезпечує зручне розміщення автомобілів мешканців. Квартира, яка пропонується після будівельників, вражає своєю просторою гостинною-студією та двома окремими кімнатами, створюючи ідеальні умови для вашого комфорту та відпочинку.
Локація житлового комплексу дарує вам безмежні можливості для активного та повноцінного життя. Вся інфраструктура Печерська знаходиться в пішій доступності, а чудова транспортна розвязка дозволить швидко дістатися до будь-якої точки міста. (//www.ukrboard.com.ua)
Будинок вже введено в експлуатацію, а продаж здійснюється по переуступці, що робить ваш перехід до нового місця проживання ще більш легким та безпечним. Агентська комісія становить 2%, без податків.

Телефонуйте 997562090 Наталія
площа: 77/36/18 м2, поверх: 5/25, комісія: 2%
Дополнительно
ID объявления: #3107123 (добавлено зарегистрированным пользователем)
Постоянный адрес объявления: 
Показов / просмотров за сегодня: ?, всего: ?
 
Похожие свежие объявления
Среди них есть много интересных...
ru
/ru/
0