/  Доска объявлений Киева  /  Недвижимость  /  Квартиры  /  1-комнатные  /  Продаж 1-к квартира Київ, Шевченківський, 95000 $
 /  Киев  /  ... / ... / 1-комнатные
Продам / купить
Продаж 1-к квартира Київ, Шевченківський, 95000 $, Киев
Продам / купить

Продаж 1-к квартира Київ, Шевченківський, 95000 $, Киев

Регион: вся Украина, г. Киев   (Дегтярівська вул., 17)
Архивное объявление
Найти похожие
Квартира в першому будинку, з документами, адреса: вул. Дегтярівська, 17, корпус 1.

Квартира розташована на 3-му поверсі, площа загальна 41, 0 м2. Панорамні вікна, висота стелі 3.0 метри.
ЖК бізнес-класу "Creator City", 1 будинок. Будинок побудований з дотриманням сучасних технологій європейського будівництва. Будинок монолітно-каркасний з червоної цегли.
Стіни - цегла, утеплення мінеральна вата . Потрапити в будинок можна за допомогою картки власника або face ID. У шикарному lobi Вас зустрічає консьєрж-сервіс та зона очікування для гостей. В будинку 7 ліфтів KONE два спускаються у паркінг. Цілодобова охорона та відеоспостереження комплексу. Закрита територія від авто та сторонніх, підземний паркінг з ліфтом.
Станція метро "Лукянівська" та ст.М"Шулявська" - 15 хвилин пішки.

Житловий комплекс бізнес-класу Creator City розташований в історичній частині Шевченківського району, між вулицями Дегтярівська і Зоологічна. Дорога до центру міста займає 10 хвилин на авто, до станції метро Лукянівська і КПІ можна дійти пішки за 15-20 хвилин. (//www.ukrboard.com.ua)

Крім власної рекреаційної зеленої зони в окрузі є парки імені Пушкіна, КПІ, Кирилівський Гай, Сирецький і Нивки. Дітям і дорослим цікаво буде погуляти по Київському зоопарку, до якого 2 км.

Для найменших на території комплексу буде працювати приватний дитячий сад, а в межах 5 хвилин їзди відкриті сади №130, №488 і MO Kids. Школярів зручно завозити в школи №61, №139 і №97 ім. Теліги до них не більше 7 хвилин на машині. Поруч з комплексом працює приватна гімназія. ЖК Creator City відмінно підійде для студентів, оскільки в радіусі 2,5 км розташовано чотири провідних ВНЗ: Київський національний економічний університет, Київська політехніка, Національний медичний університет ім. Богомольця та Інститут міжнародних відносин при КНУ.

Якщо потрібно звернутися до лікаря в рамках комплексу відкриється приватний медичний центр. У 10 хвилинах пішки є Центр дитячої кардіології та кардіохірургії, в 15 хвилинах дитяча лікарня №8 та Інститут педіатрії, акушерства і гінекології. Близько 7 хвилин потрібно, щоб доїхати до клініки Охматдит і Київської обласної лікарні.

Закупитися продуктами можна буде в місцевому супермаркеті біля першого будинку. Найближчі магазини за межами комплексу, Фора і Сільпо, розташовані в 8 і 15 хвилинах пішого кроку відповідно. Влаштувати день шопінгу чи зводити дітей в розважальний центр можна в універмазі Україна, ТРЦ Promenada Centre і Cosmopolite всі знаходяться в 7 хвилинах їзди від будинку.
площа: 41/14.7/16.5 м2, поверх: 3/24
Дополнительно
ID объявления: #3109795 (добавлено зарегистрированным пользователем)
Постоянный адрес объявления: 
Показов / просмотров за сегодня: ?, всего: ?
 
Похожие свежие объявления
Среди них есть много интересных...
ru
/ru/
0