/  Доска объявлений Киева  /  Недвижимость  /  Дома, дачи  /  Продаж 4-к будинок Київ, Дарницький, 799900 $
 /  Киев  /  ... / Дома, дачи
Продам / купить
Продаж 4-к будинок Київ, Дарницький, 799900 $, Киев
Продам / купить

Продаж 4-к будинок Київ, Дарницький, 799900 $, Киев

Регион: вся Украина, г. Киев   (139-а Садова вул., 3б)
Архивное объявление
Найти похожие
Ідеальний будинок з великою ділянкою біля озера!

Продається чудовий 4-кімнатний будинок на Осокорках, вулиця 139-а Садова. Виконано високоякісний ремонт, авторський дизайн інтер’єру. Повне меблювання та комплектація технікою преміумсегмента. Меблі від провідних італійських та французьких виробників.

У домі є два працюючі каміни, які створюють затишок та неймовірну атмосферу від потріскування палаючих дров. Підлога з водяним підігрівом. Електрична лінія Київенерго 20 кВт. Тариф день-ніч, окрема додаткова лінія від СТ. У домі встановлений газовий та твердопаливний котли Buderus, геліосистема (сонячна батарея). Система відеоспостереження та охоронна система.

Загальна площа забудов 600 м2. Сюди входить басейн 108 м2. Загальний будинок площею 225 м2, 2 поверхи. У будинку є 2 спальні та 2 санвузли, висота стель 3 м.

Другий будинок (гостьовий) 300 м2, 2 поверхи, 108 м2 басейн. Підвальне приміщення 115 м2. Дві спальні та стільки ж санвузлів, кухня-студія, сауна, хамам.

Другий будинок не експлуатувався, басейн готовий на 70% (встановлена чаша з композитного матеріалу розміром 11 м на 4 м, глибина чаші 1,3-1,8 м. У приміщенні, де встановлений басейн, потрібне чистове оздоблення.

Земля 12 соток, озеленена територія. На ділянці 2 літні тераси, одна оснащена літньою кухнею та зоною барбекю. Гараж на 2 авто та 2 паркомісця. Ділянка вимощена натуральним гранітом (бруківка). Газон оснащений автополивом. На території 2 скважини, одна з яких 73 м. Встановлений септик Біотал.
(//www.ukrboard.com.ua)
У пішому доступі є декілька супермаркетів, ресторани, спортивний клуб, торгівельний центр, школи, дитячі садки, пляж. Вдале розташування, є три варіанти під’їзду, що дозволяє уникнути заторів. Ділянка знаходиться на однаковій відстані від станцій Славутич та Осокорки 700 метрів.

Усі подробиці про будинок та про його придбання за телефоном.

Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)

З нами безпечно, якісно, вигідно!
площа: 600/150/18 м2, будинок, стіни: керамічна цегла, житлових повірхів: 2, ділянка: 12 сот.
Дополнительно
ID объявления: #3110908 (добавлено зарегистрированным пользователем)
Постоянный адрес объявления: 
Показов / просмотров за сегодня: ?, всего: ?
 
Похожие свежие объявления
Среди них есть много интересных...
ru
/ru/
0