/  Доска объявлений Киева  /  Недвижимость  /  Квартиры  /  2-комнатные  /  Продаж 2-к квартира Київ, Солом`янський, 119500 $
 /  Киев  /  ... / ... / 2-комнатные
Продам / купить
Продаж 2-к квартира Київ, Солом`янський, 119500 $, Киев
Продам / купить

Продаж 2-к квартира Київ, Солом`янський, 119500 $, Киев

Регион: вся Украина, г. Киев   (Відрадний просп., 2)
Без комісії для покупця! Продаж двох кімнатної квартири площею 60 м2 проспект Відрадний, 2, ЖК "Відрадний 2".
В квартирі дві кімнати (житлова площа 34 м2), просторий коридор, санвузол та кухня. Є лоджія. Вікна виходять у двір. Виконано якісний ремонт в пастельних тонах. На стінах-німецькі обої, підлога-ламінат, встановлено чеську сантехніку. Кухня на замовлення з вбудованою технікою (Whirpool, Gorenje). Варочна поверхя індукційна. В спальні велика вбудована шафа. Індивідуальні лічильники на воду, світло (двотарифний день-ніч) та опалення. На батареях встановлено регулятори тепла. Додатково встановлено кондиціонер (холод/тепло) та бойлер (80л). В квартиру заведено інтернет та кабельне ТВ. В будинку охайне парадне, консьєрж-сервіс, відеонагляд, 3 ліфти. Поруч є паркувальні майданчики.
Житловий комплекс розташований у затишному спальному районі Києва, поруч з парком "Відрадний" та музеєм "Мамаєва слобода". Поруч знаходяться садочки, школи, НАУ, медмістечко, магазини, пошта. (//www.ukrboard.com.ua)
Мінімальне оформлення 2%.
Відео огляд квартири: youtu.be/EQUIxH_bK8s
площа: 60/10 м2, поверх: 13/25
Дополнительно
ID объявления: #3114189 (добавлено зарегистрированным пользователем)
Постоянный адрес объявления: 
Показов / просмотров за сегодня: ?, всего: ?
 
Похожие свежие объявления
Среди них есть много интересных...
ru
/ru/
0