/  Доска объявлений Киева  /  Недвижимость  /  Квартиры  /  3-комнатные  /  Продаж 3-к квартира Київ, Солом`янський, 165000 $
 /  Киев  /  ... / ... / 3-комнатные
Продам / купить
Продаж 3-к квартира Київ, Солом`янський, 165000 $, Киев
Продам / купить

Продаж 3-к квартира Київ, Солом`янський, 165000 $, Киев

Регион: вся Украина, г. Киев   (Новопольова вул., 2)
Архивное объявление
Найти похожие
Унікальна 2-рівнева квартира в розвинутому районі!

Продається нова 2-рівнева квартира на вулиці Новопольовій, 2. Оселя з раціональний планування і дизайнерським ремонтом. На першому поверсі знаходиться: кухня-вітальня з усіма необхідними меблями, санвузол. На другому поверсі: 2 кімнати, санвузол і гардеробна кімната.

Усі меблі та техніка замовлялись під дизайн-проєкт, техніка від BOSH все залишається. У квартирі запах новизни та чистоти. Власники зробили ремонт і поїхали, майже не встигли побути.

Квартира з таким плануванням може запропонувати унікальний спосіб життя, комбінуючи переваги дворівневого розміщення з сучасним стилем і якісним ремонтом. Подібні обєкти можуть залучати як покупців, які шукають нестандартні рішення у житловому питанні. Суперпропозиція для життя так придбання під інвестицію.

Житловий будинок споруджений з газоблоку, монолітно-каркасна технологія будівництва. Комфорт-клас житла. Дім зданий та введений в експлуатацію у 2020-му році. Вхід з двору, обладнаний домофоном. Підїзд у чистому та доглянутому стані, виконано новий ремонт, на вході зустрічає консьєрж.

Двір розташований в глибині, подалі від дороги, що забезпечує тихе та спокійне середовище для проживання. Подвір’я середнього розміру, але добре благоустроєний. Він чистий та доглянутий, з деревами, кущами, клумбами, лавочками. Це створює затишну атмосферу для відпочинку та комфорту мешканців. На території новий дитячий майданчик, який забезпечує дітям безпечні та цікаві місця для гри та розвитку. Наявність обмеженої кількості місць для парковки у дворі, призначених для використання мешканцями.

Зручне розташування, мікрорайон знаходиться у самому серці міста Києва, що забезпечує зручний доступ до будь-якої частини міста. Це особливо зручно для тих, хто цінує свій час. Розташування гарантує безперешкодний та швидкий доступ до центру міста, магазинів, ресторанів та розважальних закладів. Локація вважається безпечною та спокійною, що є важливим фактором для сімей з дітьми та всіх, хто цінує своє благополуччя.

Враховуючи всі ці переваги, житло в цій локації є привабливим варіантом як для проживання, так і для інвестицій у нерухомість.

Ця чудова квартира розташована в зручному і престижному районі, де наявні всі необхідні зручності для комфортного життя. поруч є: супермаркети (Сільпо, Новус, АТБ), торгівельні центри, в тому числі Аркадія, де знаходиться безліч магазинів та закладів харчування. (//www.ukrboard.com.ua)

Великий вибір аптек, банків, освітніх та медичних установ.Також у пішому доступі знаходиться Радіоринок, парки та сквери для спокійних прогулянок на свіжому повітрі. Чимало місць для спортивних занять та активного відпочинку.

15 хвилин на транспорті до станції метро Шулявська. Поруч зупинки автобусів, тролейбусів, маршрутних таксі та міської електрички в напрямку метро та центру міста. Орієнтир Караваєві Дачі, Індустріальний шляхопровід.

Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)

З нами безпечно, якісно, вигідно!
площа: 89/48/13 м2, поверх: 25/26
Дополнительно
ID объявления: #3114740 (добавлено зарегистрированным пользователем)
Постоянный адрес объявления: 
Показов / просмотров за сегодня: ?, всего: ?
 
Похожие свежие объявления
Среди них есть много интересных...
ru
/ru/
0