/  Доска объявлений Киева  /  Недвижимость  /  Квартиры  /  1-комнатные  /  Продаж 1-к квартира Київ, Дарницький, 57000 $
 /  Киев  /  ... / ... / 1-комнатные
Продам / купить
Продаж 1-к квартира Київ, Дарницький, 57000 $, Киев
Продам / купить

Продаж 1-к квартира Київ, Дарницький, 57000 $, Киев

Регион: вся Украина, г. Киев   (Бориса Гмирі вул., 2)
Гарна квартира для комфортного життя! Чудовий варіант інвестиції!

Продається 1-кімнатна квартира на вулиці Бориса Гмирі, 2. Помешкання у гарному стані, підлога з підігрівом. Інтер’єр оселі виконано в єдиному стилі, у якому переважають спокійні світлі відтінки. Це створює комфортну та затишну атмосферу.

У кімнаті підлога встелена ламінатом, на кухні та в коридорі плитка. На стінах поклеєні шпалери. Санвузол з душовою кабіною, в кахлі. Просторий та засклений балкон, який можна використовувати як місце для відпочинку, облаштувати під кабінет або будь-які інші потреби. Усі меблі та техніка залишаються.

Керамзитобетонний будинок на 21 поверх, споруджений 2008 року з якісних матеріалів, 2 ліфти. Двір охайний, озеленений та прибраний. На території є дитячий майданчик та місце для активних ігор, парковка під будинком

ТРЦ Аладін, супермаркети: АТБ, Фора, Новус, поряд Макдональдс, ресторани, банки, поліклініки, Скандинавська гімназія, школа Київська Русь, дитячі садочки. До станції метро Позняки 10 хвилин, Осокорки 15 хвилин. Зупинки громадського транспорту в різних напрямках.

Ця квартира найкращий варіант для інвестицій, поряд озера Срібний кіл та Небреж, парк Позняки, річка Дніпро для проведення часу на свіжому повітрі з сімєю.
(//www.ukrboard.com.ua)
Ціна 57 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)

З нами безпечно, якісно, вигідно!
площа: 45/21/10 м2, поверх: 8/25
Дополнительно
ID объявления: #3116273 (добавлено зарегистрированным пользователем)
Постоянный адрес объявления: 
Показов / просмотров за сегодня: ?, всего: ?
 
Похожие свежие объявления
Среди них есть много интересных...
ru
/ru/
0