/  Доска объявлений Киева  /  Недвижимость  /  Квартиры  /  2-комнатные  /  Продаж 2-к квартира Київ, Солом`янський, 50500 $
 /  Киев  /  ... / ... / 2-комнатные
Продам / купить
Продаж 2-к квартира Київ, Солом`янський, 50500 $, Киев
Продам / купить

Продаж 2-к квартира Київ, Солом`янський, 50500 $, Киев

Регион: вся Украина, г. Киев   (Авіаконструктора Антонова вул., 37)
Продаж 2к Антонова 37 БЕЗ КОМІСІЇ Соломянський Чоколівка Космонавтів

Пропонується на продаж двокімнатна квартира з ремонтом, розташована в Соломянському районі міста Києва за адресою: вулиця Авіаконструктора Антонова, 37.
Вбудована кухня, газова плита Gorenje, фільтр зворотнього осмосу, холодильник LG, розкладний диван у вітальні, вмістка шафа, двоспальне ліжко з безпружинним ортопедичним матрасом, LED освітлення, роздільний санвузол, ванна кімната з вікном, пральна машина Electrolux, бойлер Bosch на 80 літрів, лічильники на воду, висота стелі -2.8метри, що додає простір, відкритий балкон.
Квартира розташована на четвертому поверсі пятиповерхового будинку, має двостороннє планування з видом на каштани, підїзд у відмінному стані. (//www.ukrboard.com.ua)
Поруч із будинком супермаркет Novus і Сільпо, Фора та АТБ, магазини, ресторани, кав’ярні, два дитячих садочки (#373 та 376), школа загальноосвітноя та музична, дитяча клінічна лікарня #3, парки та сквери, зупинка громадського транспорту, Площа Космонавтів та Севастопольська площа.
Ст.М Шулявська та ст М Вокзальна
Продавець готовий до угоди, квартира вільна.
Співпрацюю з колегами без дублювання реклами.
площа: 43/30/6 м2, поверх: 4/5
Дополнительно
ID объявления: #3120896 (добавлено зарегистрированным пользователем)
Постоянный адрес объявления: 
Показов / просмотров за сегодня: ?, всего: ?
 
Похожие свежие объявления
Среди них есть много интересных...
ru
/ru/
0