Настільнакондитерська холодильна вітрина використовується в магазинах та кафетеріях для продажу випічки, кондитерських виробів та різних видів десертів. Це ідеальна вітрина для кафетерію, кондитерського бутіка, кафе, ресторану та магазину.
сайт zolonaya-seredina.dp.ua
Технічні характеристики: ВХНд 100
Довжина, мм: 1000
Ширина, мм: 600
Висота, мм: 900
Висота основи, мм: 330
Викладка, мм: 935х530
Корисний об'єм 260 л.
Полиці – 300 і 200 мм. (Скло 6 мм.) - 2 шт.
Матеріал виготовлення основи: вологостійкий фарбований МДФ
Викладка нержавіюча сталь.
Подвійне скло (склопакет).
Тип охолодження: динамічний. (//www.ukrboard.com.ua)
Робоча температура, °С: +0...+10.
(При температурі навколишнього повітря: 16 - 25 ° С)
Електронне керування
Контролер із цифровою індикацією температури
Автоматичне розморожування
Економічне світлодіодне освітлення кожної полиці Компресор - Embraco Aspera