Екскурсійні тури по Україні: Закарпатське асорті + долина підсніжників
10.03.2018,
17.03.2018,
24.03.2018
ціна
тура - 795 грн
Мальовничі Карпати, водяні кузні та млини, дегустації вин та сирів, унікальні дерев’яні храми та термальні басейни
1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Свалява (огляд церкви)– Лисичово (екскурсія по кузні) – Бронька (огляд долини підсніжників, ловля форелі та обід) – Довге (огляд замку) – Берегівське вулканічне низькогір’я (дегустація вина) – Берегівський р-н. (поселення о 21:00, вечеря).
2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Горінчово (буйволяча ферма) – Данилово (огляд церкви) – Крайниково (огляд церкви) – Велятин (купання в термальному басейні) – Хуст (обід) – Джублик (огляд монастиря та молитва) – Львів (повернення о 23:30).
Замовлення турів по телефонам 0937231033, 0956115541, 0683650481 у менеджера або по електронній почті
У вартість ВХОДИТЬ: проїзд комфортабельним автобусом єврокласу, проживання, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування на туристичних об’єктах, страхування на час подорожі.
У вартість НЕ ВХОДЯТЬ і додатково оплачуються: вхідні квитки в туристичні об’єкти, харчування та дегустації.
Вартість вхідних квитків:
(//www.ukrboard.com.ua)
- музей-кузня “Гамора”: загальний, пенсіонери, студенти - 20 грн., школярі – 10 грн.;
- млин у Луково: загальний, пенсіонери, студенти - 5 грн., школярі – 3 грн.;
- дегустація вин: 60 грн./особа, екскурсія без споживання вина 30 грн./особа;
- буйволяча ферма у Горінчово: 60 грн./особа;
- термальний басейн у Велятино: загальний – 100 грн., діти зростом до 140см. – 50 грн.
Проживання: відбувається в затишних садибах сільського туризму Берегівського району з вигодами, номери: 2-х і 3-х місні.
Харчування:
Сніданок у 1-й день – можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час стоянок.
Обід у 1-й день – відбувається на форельному госпорадстві “Стара вага” в селі Бронька. Пропоноване меню: салат, зловлена і засмажена форель, картопля, чай. Вартість 95 грн./особа.
Вечеря у 1-й день – в садибах після поселення і складається з страв угорської національної кухні: бограч-гуляш, дісно-перкельт (тушене свиняче м’ясо), торгоня (домашні макарони особливого приготування), солодощі, вино/палинка, компот. Вартість 70 грн./особа.
Сніданок у 2-й день – в садибах, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай. Вартість 50 грн./особа.
Обід в 2-й день – відбувається у Хусті в ресторані готелю “Під замком”. Пропоноване меню: салат “Овочеве асорті” (огірок, капуста, кріп), солянка, лоці печене з картопляним пюре, хліб, чай. Вартість - 75 грн./особа.