/  Дошка оголошень Києва  /  Сільське господарство  /  Зернові  /  Жито  /  Зерно Жита Органічного для Пророщування, 1кг...
 /  Київ  /  ... / ... / Жито
Продам / купити
Зерно Жита Органічного для Пророщування, 1кг, сертифіковане, Київ
Продам / купити

Зерно Жита Органічного для Пророщування, 1кг, сертифіковане, Київ

Регіон: вся Україна, м. Київ   (Ул. Набережно-Лугова, 12)
Архівне оголошення
Знайти схожі
 
Призначення зерна: Продовольче зерно
Кількість: 30 тонн
 
Жито є другою важливою після пшениці культурою. Продовольча цінність його визначається значним вмістом білків, багатих на незамінні для людей амінокислоти, особливо на лізин, аргінін, великої кількості легко засвоюваних вуглеводів, а також дуже важливих вітамінів (А, В1 В2, В3, В6, РР, С).

Проростки жита не тільки приємніше на смак, але і більш поживні, ніж пшеничні. А на початку цього століття було офіційно доведено, що вони ще й корисніше.  Це не просто їжа, а справжня біологічно активна добавка, проте ця сама добавка ще і смачна.

Наше жито сертифіковано Органік Стандарт UA-BIO-108 відповідно до Стандарту, що еквівалентний   Постановам  ЄС №834/2007, 889/2008.

БЕЗ ГМО.

Якість відповідно до ДСТУ 4522:2006 «Жито. Технічні умови».

Склад: 100% зерно жита органічного землеробства.

Поживна (харчова цінність) на 100 g(г) продукту:

білки - 9,1 g(г), 
жири - 2,2 g(г),
вуглеводи - 58,0 g (г) (//www.ukrboard.com.ua)
Енергетична цінність (калорійність) на 100g(г) продукту: 287 kcal (ккал).

Як проростити зерно жита

1. Залити зерна водою, вилучити зерна, що спливли: вони не дадуть паростків;

2. Ретельно промити зерна холодною водою та потім замочити їх у холодній воді на 8–10 годин;

3. Після замочування знову декілька разів промити зерна до тих пір, поки вода не стане чистою;

4. Залити зерна водою так, щоб вода злегка покривала їх;

5. Промити  зерна під проточною водою 3-4 рази на добу і повністю змінити воду на чисту;

6. При появі паростків від 1–2 мм — зерна готові до вживання.

Зерна жита добре проростають у світлому теплому місці.  Вночі пророщування йде інтенсивніше.

Паростки жита слід використовувати тільки у свіжому вигляді. Залишок зберігають в домашньому холодильнику, але не більше, ніж 2-3 дні.
Додатково
ID оголошення: #2819483 (додано зареєстрованим користувачем)
Постійна адреса оголошення: 
Показів / переглядів за сьогодні: ?, всього: ?
 
Схожі свіжі оголошення
Серед них є багато цікавих...
ua
/ua/
0