Мультиварка REDMOND RMC-M4502.
Процес приготування в мультиварці повністю автоматизований. 34 програми: 16 автоматичних і 18 з ручними настройками, дають змогу готувати страви з м´яса, птиці, риби та морепродуктів, а також вегетаріанські страви, варити каші, супи, гарніри, макарони та плов, смажити у фритюрі, робити йогурти, готувати випічку, десерти та напої. Тривимірне нагрівання чаші зберігає всі корисні речовини продукту.
Корисні доповнення -3D-нагрівання, функції підтримки тепла та відкладеного старту.
Завдяки особливій технології термальної обробки продуктів, реалізованої в мультиварці REDMOND RMC-M4502, для кожної страви підібрана оптимальна температура приготування. Мікропроцесорне керування приладу автоматично контролює теплову обробку продуктів, що забезпечує щадний спосіб приготування й дає змогу зберігати всі вітаміни та мікроелементи. Це стає можливим завдяки об´ємному тривимірному нагріванню всередині варильної чаші (донного, верхнього й бокового), у результаті чого і за складом, і за смаковими якостями страва, приготована в мультиварці, відрізняється від страви, приготованої на звичайній плиті. Барвиста книга «120 рецептів», випущена в комплекті з мультиваркою, стане справжнім помічником у приготуванні сніданку, обіду або вечері. Професійні кухарі вже гідно оцінили мультиварку REDMOND RMC-M4502 і рекомендують її всім, хто серйозно ставиться до здорового харчування.
Характеристики:
Потужність: 860 Вт
Об´єм чаші: 5 літрів
Покриття чаші: антипригарне покриття Daikin (Японія)
Дисплей: РК-дисплей з підсвічуванням
Кількість програм: 34 (18 автоматичних + 16 ручних)
Функція підтримки температури: до 24 годин
(//www.ukrboard.com.ua)
Функція відкладеного старту: до 24 годин, 2 таймери
Функція розігріву страв: є
Колір: чорний + сталь
Розмір упаковки: 43 х 33 х 28,5 см
Вага з упаковкою: 5,4 кг
Ручне регулювання часу приготування: є, від 40 до 160 градусів
Ручне регулювання температури приготування: є
Знімний паровий клапан
Знімна внутрішня кришка
Перелік програм приготування: Мультикухар (Овочі). Мультиповар (М´ясо). Мультиповар (Риба). Овочі на пару. Риба на пару. М´ясо на пару. Смаження овочів. Запікання риби. Жарка м´яса. Гасіння. Варіння. Експрес-варіння. Паста. Каша. Суп. Випічка. Додаткові
можливості мультиварки: Випічка хліба. Приготування фондю. Приготування у фритюрі. Пастеризація продуктів харчування. Стерилізація
посуду. Підігрів дитячого харчування. Консервація.
Комплектація: Мультиварка та чаша з антипригарним покриттям. . Кошик для приготування на пару. Кошик для
фритюрниці. Мірний стакан. Черпак. Кухарська лопатка. Щипці для вилучення чаші. Тримач для черпака та ложки. Шнур живлення.
Книга "120 рецептів". Інструкція з експлуатації.