/  Дошка оголошень Києва  /  Різні товари  /  Продукти харчування, напої  /  Різні продукти харчування + в асортименті  /  Маслины черные вяленые без рассола Маслины вяленые...
Продам / купити
Маслины черные вяленые без рассола Маслины вяленые ж/б черные 1kg Маслины вяленые ж/б, Київ
Продам / купити

Маслины черные вяленые без рассола Маслины вяленые ж/б черные 1kg Маслины вяленые ж/б, Київ

Регіон: м. Київ   (Повітрофлотський проспект)
Оновлено:
Маслины черные вяленые без рассола Маслины вяленые ж/б черные 1kg Маслины вяленые ж/б черные 1180/1000g с косточкой / TM Yunus Маслины вяленые Yunus Black Gold жб Вялені оливки один із самих древніх способів приготування цього продукту. Основа процесу вялення полягає в тому, що оливки зневоднюють шляхом природної сушки при температурі до 40 градусів за Цельсієм. Вялення не повинно бути швидким і найкраще його робити під променями сонця. Слід розуміти, що біохімія вялених оливок буде дещо інша, ніж у маслин приготованих іншими способами. Що це означає Якщо не вдаватися в подробиці, а просто констатувати факти, то саме в вялених оливках зберігається найбільша кількість корисних речовин і вітамінів. Якщо оливки приготовані іншим способом (соління або консервація) містять у собі або сіль або луг, то вялені оливки, образно висловлюючись, ввібрали в себе тільки сонце і морський бриз. Готові вялені оливки можуть згодом додатково оброблятися. Наприклад їх можуть підсолити, обробити приправами, додати маринад. На прилавках ринків і магазинів вялені оливки найчастіше можна зустріти або у вакуумній упаковці або розсипом. Маслины вялятся на открытом воздухе в специальных плетеных корзинах слоями, слои пересыпаются солью. Периодически вручную маслины переворачиваются для достижения равномерного процесса вяления.

В’ялені маслини Юнус (Yunus black gold)
Чорні оливки Yunus black gold (Юнус блек голд) - соковиті чорні маслини гіганти в’ялені без розсолу.

Збір маслин відбувається після того, як вони повністю дозріють і отримають чорний колір, саме тоді вони володіють м’ясистою з тонкою структурою шкірки і маленькою легко відокремленою кісточкою.

Такі маслини багаті вітаміном А, залізом і кальцієм.

Маслини в’яляться на відкритому повітрі у спеціальних плетених кошиках шарами, шари пересипаються сіллю.

Періодично вручну маслини перевертаються для досягнення рівномірного процесу в’ялення.

Оливки готові до споживання. (//www.ukrboard.com.ua)

Вялені оливки містять близько 20% жиру. Але це не той жир, який є в ковбасі або котлетах. Він мононенасичений, тому не відкладається на стінках судин у вигляді холестерину, а, навпаки, сприяє профілактиці серцево-судинних захворювань, ожиріння і навіть діабету.

Вялені оливки – один із самих древніх способів приготування цього продукту. Основа процесу вялення полягає в тому, що оливки зневоднюють шляхом природної сушки при температурі до 40 градусів за Цельсієм. Вялення не повинно бути швидким і найкраще його робити під променями сонця. Слід розуміти, що біохімія вялених оливок буде дещо інша, ніж у маслин приготованих іншими способами. Що це означає? Якщо не вдаватися в подробиці, а просто констатувати факти, то саме в вялених оливках зберігається найбільша кількість корисних речовин і вітамінів. Якщо оливки приготовлені іншим способом (соління або консервація) містять у собі або сіль або луг, то вялені оливки, образно висловлюючись, ввібрали в себе тільки сонце і морський бриз. Готові вялені оливки можуть згодом додатково оброблятися. Наприклад їх можуть підсолити, обробити приправами, додати маринад.

Вялені оливки – профілактика здоровя
В в’ялених оливках зберігається до двадцяти відсотків жиру. Однак це не тваринний жир, який відкладається на стінках судин, а мононенасичений  – навпаки сприяючий профілактиці серцево-судинних захворювань. Комплекс мікроелементів і вітамінів що містяться в оливках і оливковій олії називають навіть рідким золотом. Окрім цього жителі Середземномор’я схильні споживати по декілька кісточок в тиждень, для, як вони вважають, кращого травлення. Однак ми не рекомендуємо Вам робити так. Можливо свіжі кісточки дійсно корисні, та у консервованих часто можуть починати виникати деякі шкідливі речовин.

В’ялені оливки – концентрований смак

Виявляється у в’ялених оливок дуже концентрований смак. В декілька разів більш сильно виражений ніж, наприклад, у консервованих. Одночасно із цим консервовані оливки проходять декілька технологічних процесів виготовлення (консервування), в той час як в’ялені просто отримують трішки солі та сонячні промені. Власне тому виробники в’ялених оливок можуть після виробництва "послаблювати" такий концентрат. Наприклад трішки вимочивши в’ялені оливки у воді.

Країна походження: Туреччина

Виробник: Юнус (Yunus)
 
Автор, контакти
Лилу /  відгуки, інфо. /  оцінка активності
Телефон: 0633xxxxxx показати
Передоплата або супервигідна ціна? Обов'язково ознайомтесь!
http://decase.com.ua
Додатково
ID оголошення: #3038211 (додано зареєстрованим користувачем, дата реєстрації: 13-09-2020)
Додано / Оновлено: 01-11-2023 22:10   (актуальне, до: 31-10-2024)
Постійна адреса оголошення: 
Показів / переглядів за сьогодні: ?, всього: ?
 
Схожі оголошення
Серед них є багато цікавих...
Чай Minutka черный, 100 пак 4
Київ
19-02-2024
ua
/ua/
0