/  Дошка оголошень Києва  /  Нерухомість  /  Квартири  /  1-кімнатні  /  Продаж 1-к квартира Київ, Дніпровський, 85555 $
 /  Київ  /  ... / ... / 1-кімнатні
Продам / купити
Продаж 1-к квартира Київ, Дніпровський, 85555 $
Продам / купити

Продаж 1-к квартира Київ, Дніпровський, 85555 $

Регіон: вся Україна, м. Київ   (Каховская ул., 62а)
Без комісійних!
У продажу затишна та стильна квартира 42 м2 в ЖК "Каховська", з якісним та сучасним ремонтом.

Наша квартира вражає своїм функціональним плануванням: основний простір представлений кухнею-студією, а також є повноцінна кімната та дві повноцінні гардеробні. Ідеальне місце для комфортного та затишного життя.

Вам не потрібно турбуватися про додаткові витрати на меблі та техніку все готово до використання: сучасний телевізор, функціональна посудомийна та пральна машини, електрична духовка, СВЧ-піч, пральна машина, бойлер та кондиціонер.

Житловий комплекс відзначається своєю інфраструктурою, яка включає в себе всі необхідні сервіси та товари в безпосредньому доступі. Відмінний панорамний вид з вікна додасть вашому життю романтики та затишку. (//www.ukrboard.com.ua)

Безпека мешканців забезпечена цілодобовою охороною. В кожному під’їзді - охорона.
Для любителів активного відпочинку поруч знаходяться чудові місця для прогулянок та відпочинку: всього 15 хвилин до Парку Перемоги і 10 хвилин пішки до затишного пляжу, який стане вашим улюбленим місцем влітку.

Зручна транспортна розв’язка : всього 15 хвилин пішки до станції метро "Лівобережна". Для зручності рядом знаходиться зупинка маршруток та тролейбусів.

Не втратьте свій шанс стати власником цієї чудової квартири!
площа: 42/16/13 м2, поверх: 23/26
Додатково
ID оголошення: #3111519 (додано зареєстрованим користувачем)
Постійна адреса оголошення: 
Показів / переглядів за сьогодні: ?, всього: ?
 
Схожі свіжі оголошення
Серед них є багато цікавих...
ua
/ua/
0