/  Дошка оголошень Києва  /  Нерухомість  /  Квартири  /  2-кімнатні  /  Продаж 2-к квартира Київ, Подільський, 89000 $
 /  Київ  /  ... / ... / 2-кімнатні
Продам / купити
Продаж 2-к квартира Київ, Подільський, 89000 $
Продам / купити

Продаж 2-к квартира Київ, Подільський, 89000 $

Регіон: вся Україна, м. Київ   (Волоська вул., 32/34)
Чудова простора квартира з вдалим плануванням у самому серці Старого Подолу!

Продається 2-кімнатна квартира на вулиці Волоській, 32/34. Дуже світла, охайна, одностороння, не кутова оселя загальною площею 54,3 м2. Житлова площа складається з роздільних кімнат 16,0 м2 та 11,5 м2, велика кухня 11,5 м2, широкий хол та роздільний санвузол. Є засклена лоджія.

Вид з вікон на вулицю. Квартира у гарному доглянутому житловому стані. Була заміна комунікацій. Санвузол в кахлі. На підлозі: паркет, ламінат, плитка. На стінах та стелі шпалери. Висота стелі 2,65 м. Опалення централізоване у квартирі дуже тепло. Є тамбур. ОСББ. Меблі та техніка за домовленістю.

Будинок індивідуальний проєкт, цегляний, 1994 року. Чистий та охайний під’їзд, вхід з двору. Є домофон та ліфт. Двір закритий, тихий, чистий, доглянутий, не проїзний. Є дерева та кущі, лавочки, місця для паркування авто.

Поруч з будинком є різні супермаркети Сільпо, Новус, Еко маркет, АТБ маркет, продуктовий магазин Коло, аптеки, відділення банків та банкоматів, поштові відділення, салони краси, барбершопи, шоуруми, кавярні, а також величезна кількість різноманітних популярних кафе та ресторанів.

У пішій доступності також є і навчальні заклади: Національний університет Києво-Могилянська академія, гімназії: №19 Межигірська, №107 Введенська, школа №10, №17 з поглибленим вивченням математики, ліцей Вега, Українська школа вільних наук, школа / дитячий садок Поділля, школа аудіовізуальних мистецтв та різноманітна кількість гуртків для дітей та дорослих.

Для активного відпочинку є різні комплекси: Sport Life, Школа плавання Podolsky Swimming Team, Podolsky клуб активного відпочинку, Здоровий Рух центр кінезотерапії на Подолі, Дао Де.

І звісно історичні памятки Києва: Житній ринок, кінотеатр Жовтень, музей Гетьманства, Андріївський узвіз, Андріївська церква.
(//www.ukrboard.com.ua)
Локація Старого Подолу говорить сама за себе, тут ви відчуєте не тільки історичний дух міста Києва, а й знайдете найрізноманітніше дозвілля та активний відпочинок! І все це Ви отримуєте з безпосередньою близькістю до центра Києва та прекрасною Набережною міста.

До станції метро Контрактова площа 350 метрів. Поруч з адресою будинку є зупинки громадського транспорту: автобусів, тролейбусів, трамваю та маршрутних таксі у різні куточки Києва. Також в пішій доступності метро Поштова площа, Річковий вокзал та Київський фунікулер.

Ціна 89 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)

З нами безпечно, якісно, вигідно!
площа: 54/28/12 м2, поверх: 2/6
Додатково
ID оголошення: #3113465 (додано зареєстрованим користувачем)
Постійна адреса оголошення: 
Показів / переглядів за сьогодні: ?, всього: ?
 
Схожі свіжі оголошення
Серед них є багато цікавих...
Всього 326 схожих свіжих оголошень в рубриці «2-кімнатні квартири» (м. Київ)
Вся Україна:  Нерухомість 7140 / Квартири 3236 / 2-кімнатні 1090
Київ:  Нерухомість 2261 / Квартири 1078 / 2-кімнатні 326
ua
/ua/
0