/  Дошка оголошень Києва  /  Нерухомість  /  Квартири  /  2-кімнатні  /  Продаж 2-к квартира Київ, Дніпровський, 99900 $
 /  Київ  /  ... / ... / 2-кімнатні
Продам / купити
Продаж 2-к квартира Київ, Дніпровський, 99900 $
Продам / купити

Продаж 2-к квартира Київ, Дніпровський, 99900 $

Регіон: вся Україна, м. Київ   (Алішера Навої просп., 69)
Архівне оголошення
Знайти схожі
Простора квартира в новому ЖК з комфортним плануванням!

Продається 2-кімнатна квартира на вулиці Алішера Навої, 69. Оселя простора та світла, з авторським сучасним ремонтом, має зручне планування і чудовий краєвид з вікна. Окремі кімнати великої площі, також є місце під гардеробну.

Встановлені панорамні металопластикові вікна, радіатори з терморегулятором, індивідуальні лічильники на воду, електроенергію та опалення, пожежна сигналізація.

Житло облаштоване сучасними меблями та оснащена всією необхідною побутовою технікою: холодильник, індукційна плита, посудомийна машина та духова шафа, витяжка, кондиціонер, бойлер.

Будинок 2013 року, введений в експлуатацію, монолітно-каркасний з зовнішнім утепленням стін. Опалення автономне, власна котельня та генератор, при відключенні світла всі ліфти (2 пасажирських і вантажний) працюють.

Функціонує система розумний дім, що значно економить комунальні витрати. Система охорони в будинку: відеоспостереження в підїздах та ліфтах. Ліфти з електронними ключами. Консьєрж-сервіс та охорона дозволяють відчувати себе безпечно та захищено.

Охайний і доглянутий двір зі своїм дитячим та спортивним майданчиком. Є гостьовий та підземний паркінг (є бомбосховище). Цілодобова охорона та відеонагляд.

В районі є дитячі садки, школа, дитяча лікарня, супермаркети та крамниці, магазини продовольчих та господарських товарів, відділення банку, пошта, салон краси, аптеки, кав’ярні та ресторани, ринок Юність. У пішій доступності парк Перемога, озеро Райдужне", ліс, безліч спортмайданчиків, зон відпочинку та розваг.
(//www.ukrboard.com.ua)
Розвинена транспортна інфраструктура, поруч зупинки громадського транспорту. Найближчі станції метро Дарниця і Лівобережна 20 хвилин пішою ходою, або 5-10 хвилин транспортом.

Затишний зелений мікрорайон з чудовими місцями для відпочинку і зручному транспортному доступі в будь-який район міста.

Ціна 99 900 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)

З нами безпечно, якісно, вигідно!
площа: 83/35/20.5 м2, поверх: 22/25
Додатково
ID оголошення: #3115054 (додано зареєстрованим користувачем)
Постійна адреса оголошення: 
Показів / переглядів за сьогодні: ?, всього: ?
 
Схожі свіжі оголошення
Серед них є багато цікавих...
ua
/ua/
0