/  Дошка оголошень Києва  /  Нерухомість  /  Квартири  /  3-кімнатні  /  Продаж 3-к квартира Київ, Солом`янський, 130000 $
 /  Київ  /  ... / ... / 3-кімнатні
Продам / купити
Продаж 3-к квартира Київ, Солом`янський, 130000 $
Продам / купити

Продаж 3-к квартира Київ, Солом`янський, 130000 $

Регіон: вся Україна, м. Київ   (Кадетський Гай вул., 8)
БЕЗ КОМІСІЇ! ПРОДАЄТЬСЯ 3 КІМНАТНА КВАРТИРА за адресою: м. Київ, Солом’янський район, вул .Кадетський Гай, буд. 8., ЖК Медовий

Квартира на 19 поверсі 26-ти поверхового будинку.
Новобудова 2021 року введена в експлантацію. Сучасний чистий під’їзд. З трьома ліфтами які працюють навіть у випадках відключення електроенергії.

Опалення централізоване, комунікація підведена, лічильники встановлено, також присутній кондиціонер.
Загальна площа 74,7 м2, Житлова площа 39,92(10+17+12.2) м2.
В квартирі присутні лоджія та балкон з виглядом на озеро. Квартира світла та з приємним краєвидом з вікон.

Планування квартири: роздільні кімнати. Простора кухня площею 12,3 кв.м з красивим краєвидом на місто. Коридор 14,1 кв.м. Санвузол роздільний площею 3,9 кв.м та вбиральнею 2,0. кв.м.
Висота стелі: 3,00 м.

Квартира затишна, простора та світла. Присутній сучасний ремонт та техніка.
Гарний зелений двір, відкрита місцевість, дитячий майданчик поряд, а також присутній підземний паркінг, в який Ви можете потрапити прямо із свого поверху.
(//www.ukrboard.com.ua)
Переваги купівлі даної квартири для потенційного власника:
На території ЖК Медовий облаштовані дитячі і спортивні майданчики, а також будується свій дитячий садок, зони відпочинку з охайними лавочками та місцем, де Ви зможете вигуляти свого домашнього улюбленця, широкі прогулянкові доріжки.

Комплекс знаходиться біля невеличких Совських ставків, зеленій частині Солом’янського району. Тихе, затишне місце з чистим повітрям, яке підійде для поціновувачів природи за 20 хвилин від центру, до якого можна добратися будь-яким транспортом, адже поряд також присутні автобусні зупинки.

Інфраструктура поряд: в пішій ході супермаркети Novus, Фора, АТБ ,ЄВА, Watsons, Varus, Бонус та інші магазини на Ваш смак, відділення банку, салон краси, Нова пошта та Укрпошта, школа №121, ліцей №144, гімназія №318; дитячі садки, тощо. Також неподалік знаходиться Волинський та Севастопольський ринок . Для поціновувачів фаст-фуду за 10 хвилин знаходяться KFC та McDonalds.

До інституту кардіології ім. М.Д. Стражеска, поліклініки №4, клініки "Добробут" та пологового будинку №5 - 10 хвилин на авто.
Легко дістатися також до станцій метро "Васильківська", "Вокзальна", "Голосіївська" та "Деміївська" 10-15 хвилин транспортом та завжди їздить громадський транспорт.

Вартість квартири 130 000 доларів США.

БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ!

Перегляд квартири за попередньою домовленістю.
площа: 74.7/12.3 м2, поверх: 19/26
Додатково
ID оголошення: #3116249 (додано зареєстрованим користувачем)
Постійна адреса оголошення: 
Показів / переглядів за сьогодні: ?, всього: ?
 
Схожі свіжі оголошення
Серед них є багато цікавих...
ua
/ua/
0