/  Дошка оголошень Києва  /  Нерухомість  /  Квартири  /  2-кімнатні  /  Продаж 2-к квартира Київ, Дніпровський, 36000 $
 /  Київ  /  ... / ... / 2-кімнатні
Продам / купити
Продаж 2-к квартира Київ, Дніпровський, 36000 $
Продам / купити

Продаж 2-к квартира Київ, Дніпровський, 36000 $

Регіон: вся Україна, м. Київ   (Лобачевського пров., 7)
Архівне оголошення
Знайти схожі
Ідеальна квартира для реалізації ваших творчих задумів!

Продається 2-кімнатна квартира у провулку Лобачевського, 7. Окремі кімнати, кухня, ванна і туалет відокремлені, передпокій. Стан помешкання після забудовника. Гарна можливість втілити власний дизайнерський проєкт у новій оселі.

Чудовий варіант для молодої людини, сімї, інвестування в нерухомість, орендного бізнесу. Можливість жити практично в центрі за невеликі розумні гроші.

Новий 25-поверховий монолітно-каркасний будинок, 3 ліфти, простора вхідна група, магнітний ключ, перші поверхи мають комерційну структуру (магазини, музична школа, кафе), охайні доглянуті поверхи та сходові клітини, краєвид з вікна 7 поверху в сторону Харківського шосе.

Тихе подвіря, будинок розташований поодаль від великих і магістральних доріг. Є відчуття затишку і невеликого міста серед великого і густо заселеного центра. Дуже зелений, квітучий район, поруч приватний сектор з фруктовими деревами та маленькими будиночками. Біля подвіря маленький православний храм.

Вдало розташоване ЖК Флагман знаходиться в самому центрі Лівобережжя, що зручно при відвідуванні любого району як Лівого, так і Правого берега Києва.

Навколо ЖК Флагман дитячі садки, школи, приватні освітні центри, кафе, ресторани, мережеві супермаркети, стадіон, спортивні майданчики, православний храм, ТРЦ Мега Сіті та Дарниця, поштові відділення, банки.
(//www.ukrboard.com.ua)
Поруч з ЖК знаходиться Дарницька площа і далі розвязка через міст Патона це зєднання правого і лівого берегів за 10 хвилин або менше. Станції метро Чернігівська, Дарниця, Лівобережна (все в доступності 5-15 хвилин). Також безліч автобусів, маршрутних таксі в сторону Позняків, Осокорків, масиву Троєщина, Воскресенка тощо. Залізнична станція Дарниця у пішому доступі, яка може зєднати з передмістям та іншими районами Києва за найкоротший час.

Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)

З нами безпечно, якісно, вигідно!
площа: 49.3/30/7.3 м2, поверх: 7/25
Додатково
ID оголошення: #3121536 (додано зареєстрованим користувачем)
Постійна адреса оголошення: 
Показів / переглядів за сьогодні: ?, всього: ?
 
Схожі свіжі оголошення
Серед них є багато цікавих...
ua
/ua/
0