/  Дошка оголошень Києва  /  Нерухомість  /  Квартири  /  1-кімнатні  /  Продаж 1-к квартира Київ, Подільський, 66000 $
 /  Київ  /  ... / ... / 1-кімнатні
Продам / купити
Продаж 1-к квартира Київ, Подільський, 66000 $
Продам / купити

Продаж 1-к квартира Київ, Подільський, 66000 $

Регіон: вся Україна, м. Київ   (Сергея Данченко вул., 5)
Шукаєте ідеальне житло, де кожен ранок починається з відчуття найкращого, а день проходить у затишній атмосфері? Ця чудова квартира з радістю Вас вітає!

Будинок 2017 року, утеплений ззовні та має свою котельню. Квартира загальною площею 48.9 кв.м, житловою 18 кв.м, кухня площею 11.5 кв.м, Дуже простора, світла, затишна квартира. Зроблено якісний ремонт. Є все потрібне для комфортного проживання. Меблі, плазма, холодильник Gorenje, варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч, пральна машина Gorenje, бойлер Electrolux, сушка для білизни. Все нове та якісне. Санвузол роздільний. Квартира на 19 поверсі 25 поверхового будинку. Лоджія не засклена.
(//www.ukrboard.com.ua)
У будинку 3 ліфти. Пристойне парадне. Відеоспостереження. Консьєрж. Зручне розташування. ТЦ Ретровіль у пішій доступності. У 5 хвилинах ходьби - два Новуси, Сільпо, Приватбанк, недалеко дитячі садочки та школа, фітнес-зали FitFox, EnerGym, пологовий будинок №2, Свято-Покровський храм. Поруч у Липинці Нова пошта, перукарні, кафе. Екологічно чистий район. Гарна транспортна розвязка. До найближчих станцій метро Оболонь, Нивки та Сирець 20 хвилин на громадському транспорті. Згодом біля самого будинку буде нова станція метро Виноградар.

Телефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд та дізнатися більше про цю чудову можливість! Ключі на руках, готові до угоди. БЕЗ КОМІСІЇ для покупця!
площа: 48.9/18/11.5 м2, поверх: 19/25
Додатково
ID оголошення: #3124114 (додано зареєстрованим користувачем)
Постійна адреса оголошення: 
Показів / переглядів за сьогодні: ?, всього: ?
 
Схожі свіжі оголошення
Серед них є багато цікавих...
ua
/ua/
0