/  Дошка оголошень Києва  /  Нерухомість  /  Квартири  /  4-кімнатні та більші  /  Продаж 4-к квартира Київ, Шевченківський, 180000 $
Продам / купити
Продаж 4-к квартира Київ, Шевченківський, 180000 $
Продам / купити

Продаж 4-к квартира Київ, Шевченківський, 180000 $

Регіон: вся Україна, м. Київ   (Большая Васильковская вул., 43)
Архівне оголошення
Знайти схожі
45630

БЕЗ КОМІСІЇ. Продаж 4-кімнатної квартири по вул. Велика Васильківська, 43.

Продається квартира бізнес-класу під капітальний ремонт. Розташування - на 5 поверху 5-поверхового будинку дореволюційної побудови з ліфтом, який знаходиться на перетині вулиць Велика Васильківська і Саксаганського. Загальна площа 112 кв.м, висота стелі 3,5 м. Квартира повністю готова до ремонту - зроблене перепланування з демонтажем внутрішніх перегородок, перекриття - залізобетонні плити, цементна стяжка. Можна робити планування на власний смак, як для проживання, так і під офісне приміщення. Є розроблений дизайн-проєкт.
(//www.ukrboard.com.ua)
До переваг цієї квартири належить унікальна локація в самому серці Києва, в районі, де зосереджена велика кількість державних та бізнес-установ. Шикарна інфраструктура - у пішій доступності розважальні заклади. ТРЦ Гулівер, Олімпійсткий, стадіон, ресторани та кафе на будь-який смак, Мегамаркет, безліч магазинів та бутіків, Бесарабський ринок. До Хрещатика - 10 хвилин неспішної ходи.

Чудова транспортна розвязка - 5 хвилин пішки до метро Площа Українських Героїв та Палац Спорту і зупинки міського транспорту до будь-яких районів Києва.

Brokingdom. Ми надаємо весь комплекс рієлторських послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити, продати, орендувати або здати в оренду квартиру, будинок або комерційну нерухомість.
площа: 112/84/10 м2, поверх: 5/5
Додатково
ID оголошення: #3128111 (додано зареєстрованим користувачем)
Постійна адреса оголошення: 
Показів / переглядів за сьогодні: ?, всього: ?
 
Схожі свіжі оголошення
Серед них є багато цікавих...
ua
/ua/
0